Invertní cukry pro potravinářský průmysl

  • Invertní cukry pro potravinářský průmysl

  • Vyrábíme fruktózový sirup

  • Fruktózový sirup s extraktem z rostliny stevia

Tekuté invertované cukry
Tekuté invertované cukry
0 Kč do 5 dnů

Dodáváme tekuté cukry pro poravinářský průmysl. Žádejte nabídku pro svůj provoz.

Fruktóza - ovocný cukr
Fruktóza - ovocný cukr
2,42 Kč do 5 dnů

Do vaší výroby jsme schopni dodat: Krystalickou fruktózu, fruktózový sirup, fruktózový si..

Fruktózový sirup s extraktem z rostliny stevia
Fruktózový sirup s extraktem z rostliny stevia
3,63 Kč do 5 dnů

Fruktózový sirup s extraktem z rostliny stevia, který je vhodný buď pro přímou konzumaci, neb..

Naši zákazníci v potravinářském průmyslu
pekárny
farmacie
mlékárny
pivovary
a výrobci:
sportovní výživy
čokolád
müsli tyčinek a cereálních výrobků
mražených pochoutek
džusů
džemů
alkoholických i nealkoholických nápojů

Proč využívat tekuté cukry

  • Dodáváme je se speciální úpravou zaměřenou na finální výrobek zpracovatele.
  • Zvyšují kvalitu konečných výrobků díky vzájemné interakci jednotlivých cukerných druhů.
  • Velmi přesná homogenizace s dalšími aditivy, která zpracovatel aplikuje do potraviny, například vitamínové preparáty, barviva, arómata, různá ochucovadla, ovocné podíly a podobně.
  • Snižovaní energetické hodnoty slazených potravin tak, aby kromě nižší energie byl pokud možno zachován co nejlepší chuťový vjem.

Balení, ve kterých dodáváme

  • Plastové kbelíky,
  • IBC kontejner á 1 400 kg,
  • Auto-cisterna á 25 000 kg.
Prodejní místa Apicukr
Jsme výrobci a hledáme odběrná místa, kontaktujte nás
.